Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (3.30 secunde)
Prefecturile din doua treimi din judetele tarii au fost avertizate de specialistii hidrologi asupra pericolului producerii unor inundatii, in urma ploilor insemnate cantitativ, prognozate pentru astazi in 33 de judete, informeaza Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA).
Asta probabil si pentru faptul ca tot barbatii sunt aceia care au contractat cele mai multe imprumuturi. Pe categorii de varsta, cei care au acumulat cele mai mari restante au intre 35 si 39 de ani. ... Pe ultimele locuri s-au situat judetele Harghita, Covasna si Salaj.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
Guvernul a alocat ieri peste 24 de milioane de lei pentru repararea si modernizarea infrastructurii din 12 judete. ... Alocarile substantiale pentru olteni s-ar putea explica si prin vizita intreprinsa de premier cu o zi inainte in Ramnicu Valcea.
Dupa spusele reprezentantilor ministerului, investitia este importanta mai ales din punct de vedere ecologic, eliminandu-se astfel riscul de poluare a apelor de suprafata si a apelor subterane.
Incepand din acest an, locuintele romanilor vor fi incalzite mai bine si cu costuri mai mici. Asta, pentru ca guvernul va aloca aproximativ 300 de milioane de lei pentru lucrari de modernizare a sistemelor centralizate de producere si distributie a energiei termice.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Romania pierde anual 300 de milioane de euro din evaziunea gospodariilor care produc palinca, tuica si rachiuri obtinute din fructe, ne-a declarat vicepresedintele Patronatului din Industria Alcoolului, Radu Morariu.
Acestea sunt Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Bucuresti, Bacau, Botosani, Galati, Iasi, Neamt, Vaslui, Vrancea, Arad, Maramures, Satu Mare, Timis, Bihor, Alba, Cluj, Hunedoara, Mures, Salaj si Covasna.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a interzis temporar circulatia vehiculelor cu masa totala autorizata mai mare de 7,5 tone intre ora 11.00 si 20.00.
Cand vine vorba de imprumuturi la banci, romanii nu stau pe ganduri, chiar daca nu-si mai pot plati apoi ratele.
SC Romarketing SRL si Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice (FDEC) Romania organizeaza azi si maine, la Oradea, o masa rotunda in care se va discuta despre contributia sectorului de afaceri la dezvoltarea durabila a Regiunii Carpatice.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Totodata, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), judetele care se confrunta cu acest fenomen sunt Ilfov, Salaj, Timis si Arad.
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest anunta lansarea de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor a ghidului pentru Axa prioritara 3 "Imbunatatirea infrastructurii sociale" a Programului Operational Regional (POR), domeniul major de interventie 3.3.
Printre cele mai mari reusite pe care Ministerul Mediului si le-a trecut in cont in anul care a trecut se numara programul de reinnoire a parcului auto, precum si campania de colectare selectiva a deseurilor electrocasnice si elctronice.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) va incepe, pe 15 martie, platile pentru aproximativ 400.000 de ferme, se arata intr-un comunicat APIA.
Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
El a adaugat ca parcurile vor putea sa beneficieze astfel de contracte de colaborare cu parteneri straini, vor avea organizare si functionare proprie, vor fi in subordinea Romsilva, insa nu vor avea patrimoniu.
google-analytics.com